content a0 a1 a2 a3 a4 a5 a6 a7 a8 a9
Hitta på webbplatsen

Hitta på webbplatsen

Huvudmenyn längst upp på sidan har sju ingångar:

Allmänhet

Här samlas myndighetens information riktad till allmänheten uppdelad i ämnesområden. Texterna är skrivna för att på ett överskådligt och lättförståeligt sätt ge en inblick i myndighetens olika ämnesområden. Här hittar du även myndighetens råd och handfasta tips i frågor som berör allmänheten, till exempel solning, strålning från mobiltelefoner eller information till dig som bor i kärnkraftkommuner. Den som vill läsa mer och inom något område kan även hitta mer fördjupad och teknisk information under ingången Yrkesverksam.

Yrkesverksam

Här finns information riktad till dig som i ditt arbete kommer i kontakt med olika former av strålning eller kärnteknik. Stöd i form av aktuell information, blanketter, författningar, publikationer, rutiner och erfarenhetsåterföring med missödesrapportering. Här finns även mer fördjupande och teknisk information som kan intressera även allmänheten.

Om myndigheten

Här presenteras information om själva myndigheten, som dess uppdrag och organisation. Här finns även information som spänner över alla eller flera av myndighetens områden, som forskning och miljöarbete.

Lagar & författningar

Här presenteras de författningar som myndigheten ansvarar för samt de lagar och förordningar som reglerar myndighetens arbete.

Publikation

Detta är en genväg till sökfunktionens flik Publikationer. Där kan du söka efter publikationer som Strålsäkerhetsmyndigheten, och tidigare Statens strålskyddsinstitut och Statens Kärnkraftinspektion, har gett ut. Se Söktips för mer information om hur du använder sökfunktionen. Många av publikationerna finns även publicerade som relaterade dokument längst ner på relevanta sidor på webbplatsen.

Frågor & svar

Detta är en genväg till sökfunktionens flik Frågor & svar. Vanligt förekommande frågor som myndigheten får publiceras här. Nya frågor och svar kommer att läggas till kontinuerligt.

Pressrum

Här finns information riktad till journalister, som presskontakter, pressmeddelanden och pressbilder.

Relaterad information

I webbplatsens högerkolumn samt längs ner på sidorna finns bland annat länkar, dokument och nyheter. Det kallar vi relaterad information till sidan du besöker.

Relaterad information är tillhörande eller fördjupande information om det ämnesområde du är intresserad av eller närliggande information inom ett annat ämnesområde.

Sök

Sökfunktionen hjälper dig att hitta det du söker. Funktionen erbjuder möjlighet att med hjälp av kategorier avgränsa sökningen enklare. Dels med hjälp av flikar för huvudkategorierna, dels med träfföversikten till höger. Läs mer under Söktips.


Senast uppdaterad/granskad 2010-11-03