Om webbplatsen

Strålsäkerhetsmyndighetens externa webbplats är huvudkanal för myndighetens externa kommunikation.

Det är viktigt för oss att göra det enkelt för dig som besökare att hitta aktuell och korrekt information som hjälper dig att agera rätt och strålsäkert.

Struktur och funktioner på webbplatsen

Du hittar information som hör till ett ämnesområde samlad under ingångarna under Områden i toppmenyn. I toppmenyn hittar du även information om Strålsäkerhetsmyndigheten, e-tjänster och blanketter, riksmätplatsen, regler, publikationer samt nyheter och pressinformation.

Dokument så som myndighetens officiella rapportserie, föreskrifter, informationsmaterial och blanketter finns tillgängliga under Publikationer.

Du kan söka fram innehåll genom att använda sökfunktionen i sidhuvudet. Därefter kan du förfina din sökning genom att filtrera på område, innehållstyp med mera.

Till din hjälp finns också en webbkarta som hjälper dig att lättare hitta den sida du söker.

Webbplatsen är responsiv, vilket innebär att den anpassar sig till din skärm – oavsett om du surfar på din mobil, i en webbläsare eller på en läsplatta.

Är det något som inte fungerar för dig?

Utvecklingen av en webbplats är en ständigt pågående process och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och optimera vår webbplats. Hör av dig via e-post om det är något som inte fungerar för dig, eller om du har behov av innehåll i alternativa format. Vi svarar normalt inom två arbetsdagar.